Zapékané kvašené zelí

Zapečené kvašené zelí
Sice je to hřích tepelně zpracovávat kvašené, ale mám šikovného může a mame zelího dost, vyrobil ho do 20 litroveho kameňáku.

Kysané zelí-podle velikosti pekáče
2 menší cibule
4 vejce
1 balení krůtí prsni šunky bez E -lidl pikok
Strouhaný sýr
Grilovací koření s bylinkami
Medvědí česnek
Smetana bez laktózy, celá krabička

Cibuli a šunku orestujeme na ghí nebo rostlinném oleji. Kysané zelí vyždímáme a překrájíme, smícháme s cibulí, šunkou.Ve větší misce smícháme 4 vejce, smetanu,medvědí česnek,strouhaný sýr a trochu gril. koření. Zelí přendáme do zapékací misky a zalejeme směsí z vajec a smetany a pečeme na 180 ° dokud není zelí měkké. Já pekáč přikrýám jiným a ke konci sundám at se vytvoří krusta.
Dobrou chuť

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.