Jak jsem k „zázračným“ sirupům přišla :-)

Na fotkách je můj syn Davídek. Bylo mu 6 let, když jsme konečně vyhráli boj s ekzémem, který ho trápil od 3 let. Dělala jsem, co se dalo, abych ho toho zbavila, bohužel neúspěšně. Od kožního doktora jsme dostali pouze kortikoidy, které jsem odmítala. Nikdo neřešil příčinu. Sbírala jsem rady snad všude. Naše domácnost byla komplet non toxic, zinkovou mast jsem dělala doma pouze z bio přísad, diety bez lepku, laktózy a cukru, koupele v různých olejíčcích, které „ZARUČENĚ“ pomůžou a stále beze změny.

Když vidíte, jak se vaše dítě neustále škrábe a vy s tím nemůžete nic dělat ☹ no nepřála bych to nikomu.  Ekzém mu během těch let cestoval po těle, nejvíce měl postižené nožičky, zadeček, pak „hroší“ kůži na loktech, a nakonec se mu udělal flek na obličeji. To už jsem byla opravdu zoufalá.

Probiotika přišla náhodně, byla jsem u známé a produkt Probio jsem si odvezla původně pro mého manžela, který měl zrovna zánět zubu a dostal antibiotika. A jak už víme, antibiotika nám likvidují přátelské bakterie ve střevech. Známá byla z produktů nadšená a pořád dokola říkala, že je to bomba!!!. Když jsem přijela domů, rozhodla jsem tu „bombu 😊“ naordinovat celé rodině. No a za 4 dny Davídkovi flek z obličeje prostě zmizel. Dokážete si představit co to bylo za ohromnou radost??? Pokračovali jsme v užívání dále a cca za 2 měsíce nakonec zmizela i hroší kůže a ekzém z celého těla 😊

Celá rodina užíváme produkty a já na ně nenechám dopustit. Od té doby, co je máme, nikdo z nás nemarodí, a to ani rýma. A kolikrát ji Davídek předtím donesl ze školky, to zná asi každá matka.

A tak to začalo, rozhodla jsem se, že si nenechám pro sebe takový „zázrak“ a pomohu i ostatním vyhrát boj se svým zdravotním problém.

Takže, pokud nějaký máte, anebo chcete jen dodat tělu co potřebuje a podpořit imunitu, vyživit a detoxikovat organismus, podpořit kloubní aparát, vlasy, pokožku nebo nehty, anebo Vás zajímá, jak jsou na tom Vaše střeva (to zjistíme analýzou střevního mikrobiomu-z pohodlí domova) neváhejte mě kontaktovat 😊Ráda Vám poradím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *