Proč je užívat? V poslední době se stále více mluví o střevní mikrobiotě. Zjistilo se totiž, že nesprávné osídlení našich střev může za nemoci, obezitu…Přečíst článekTyndalizovaná probiotika
Žijeme v době, kdy supermarkety, markety a pekárny nabízejí obrovské množství různých druhů pečiva. Jaké ale vybrat, aby pro nás bylo nutričně nejvýhodnější? Do kupovaného pečiva…Přečíst článekJaký chléb je nutričně nejvýhodnější?
Kvašené potraviny Co jsou to fermentované potraviny? Proč jsou pro nás důležité? Kvašení (fermentace) je proces, kdy za účasti enzymů mikroorganismů (= bakterií mléčného kvašení)…Přečíst článekKvašené potraviny
Zapékané low carb pokrmy u nás frčí, zapékat můžeme prakticky veškerou zeleninu. Pokud možno, použijte zeleninu v bio kvalitě. Suroviny: 1 brokolice 1 cuketa 1…Přečíst článekZapékaná brokolice